De Amsterdamse Maakwereld: #08

Vandaag brengt Studio Roof een nieuwe vliegmachine uit voor hun Create & Imagine productlijn. Naast het ruimteschip en het vliegtuig is er nu ook een helikopter te koop! Net als alle andere pakketjes moet je deze helemaal zelf in elkaar knutselen. Het materiaal is gemaakt van stevig gerecycled karton.

Aankomende zondag is het Moederdag, dé dag om je mams in het zonnetje te zetten. Onze makers pakken uit met speciale acties waar niet alleen je moeder blij van wordt maar ook jijzelf van kan profiteren. Met bijvoorbeeld Appelkruimel & Fris die korting geeft met actiecode JEMOEDER en Juup die eveneens korting geeft op haar collectie. De Chocolatmakers organiseren een speciale Moederdagworkshop, waar jij en je moeder aan de slag met kunnen met het maken van bonbons. En jullie krijgen natuurlijk een rondleiding door de chocoladefabriek. Genoeg keus om je moeder te verwennen dus!

Poopy Cat komt met een nieuw product namelijk: Landmark speelhuisjes voor katten, honden en kleine huisdieren. Het project wordt gefinancierd met Kickstarter omdat het bouwen van de prototypes en het testen hiervan een dure klus is. De jongens van Poopy Cat hebben nog achttien dagen op de teller staan om het doel van 30.000 euro te bereiken eveneens zijn ze het doel al met ruim drie duizend overschreden! De Landmark speelhuisjes zijn er zeven types te bestellen, de Spinx, de Eifeltoren, het Witte Huis, het Kremlin, de Taj Mahal, de Pagode en de Maya tempel.

poopy-cat

Tot slot geeft Wunderwald deze ochtend een sneakpeak van hun nieuwe project: patronen met de riso techniek wat te vergelijken is met een zeefdruk. En die willen we jullie niet onthouden, zie hier de foto. Wij kunnen niet wachten tot we meer te zien krijgen!