5x kraamcadeaus uit Amsterdam

Zijn de ouders van de pasgeboren baby waarvoor jij een cadeau zoekt rasechte Amsterdammers? Dragen ze graag een steentje bij op het gebied van duurzaamheid? Steunen zij of jij graag lokale ondernemers? Koop dan een kraamcadeau van Amsterdamse bodem. Wij geven je vijf tips!

Kraamcadeaus van Amsterdamse bodem!

Dumpies

Een knuffel doet het altijd goed. Je kunt er niet echt de plank mee misslaan en over het algemeen zijn zowel ouders als kinderen er gek op. Wil je graag een knuffel geven die niet in China is geproduceerd? Ga dan voor een exemplaar van Dumpies. Eigenaresse Debby Nijpjes maakt ze alle met de hand van hergebruikt wol en tweed. Ook verkoopt Dumpies handgemaakte sokjes. 

dumpies

Cre8

Weinig leukers dan een gepersonaliseerd cadeau. Zeker als je die van het Amsterdamse Cre8 cadeau doet. Eigenaren Jurre Groenenboom en Maria Nguyen verkopen de leukste gepersonaliseerde naampuzzels, nachtlampjes en klokken. Naast het personaliseren van de naam, kun je ook een kleurenpalet of patroon uitkiezen. 

Uncover Lab

We blijven even in de gepersonaliseerde hoek, want ook bij Uncover Lab zorgen ze ervoor dat jouw kraamcadeau extra waarde krijgt. Met hun laser kunnen ze de naam in (vrijwel) ieder gewenst product graveren. Wat dacht je van een ansichtkaart, houten plank of notitieboekje?

Mr Maria

Hij staat op menig verlanglijstje: de Nijntje lamp van Mr Maria. Niet zo gek natuurlijk, hij doet het niet alleen leuk voor het oog, hij is ook ontzettend handig. Gezien het prijskaartje wellicht niet voor de ‘broer-van-de-vriend-van-de-vage-kennis’, maar absoluut een winnaar voor kersverse ouders die dicht bij je staan.

Mr Maria Miffy Lamp

SMPL

Wil je extra punten scoren? Dan denk je niet alleen aan de pasgeborene maar ook aan de nieuwbakken mama. Die kan ook wel wat extra liefde gebruiken in de kraamtijd. De huidverzorgingsproducten van SMPL zijn het perfecte cadeau want ze zijn geschikt voor alle huidtypen. De cadeaupakketjes zien er ook nog eens om door een ringetje te halen uit. Naast de huidverzoringslijn voor volwassenen hebben ze ook een baby en kind-lijn. 

SMPL natuurlijke huidverzorging

Op zoek naar een cadeautje voor een volwassene?

Hoef je voorlopig geen kraamcadeaus in huis te halen, maar ben je wel op zoek naar een cadeautje voor een volwassene? Neem eens een kijkje in Het Shoplokaal, waar de leukste producten uit Amsterdam verzameld zijn.