Houd je hoofd koel met deze Amsterdam Made producten!

De temperaturen gaan deze week weer flink de lift in. Wij Nederlanders weten de klaagzang dan in koor in te zetten en dat is natuurlijk ook niet zo gek. Ons land is nu eenmaal niet gebouwd op deze temperaturen. Toch? Uiteraard zijn er dezer dagen tal van tips te vinden om je hoofd koel te houden, en wij dragen daar graag aan bij. Deze Amsterdam Made producten zijn een welkome verfrissing!

Haal een ijsje bij IJscuypje of IJsmanschap

Een inkoppertje, maar een ijsje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een hittegolf. Zin in bolletjes ijs? Dan ga je naar IJscuypje. Zin in een ijsje op een stokje? Dan ga je naar IJsmanschap.

Drink een ijskoud sapje van Frecious

Geen trek in zware maaltijden? Dan komen de sapjes van Frecious om de hoek kijken. Frecious maakt de lekkerste verse sappen boordevol groenten en fruit. Direct na het persen worden ze ingevroren en zo krijg je ze ook thuisgeleverd.

Drink een biertje zonder alcohol van Lowlander

Alcohol wordt over het algemeen niet aangeraden – je kunt je vocht beter op pijl houden met non-alcoholische dranken. Gelukkig is daar Lowlander die onlangs een 0.0 biertje hebben gelanceerd. Wat een timing!

De wijnkoeler van Kywie is je beste vriend

Kan je dat glas rosé toch niet laten staan? Dan is Kywie je beste vriend. Een prachtige koeler die jouw fles wijn perfect op temperatuur houdt.

Maak ijsthee van Lemon Poppy of Dutch Harvest

Ben je een echte theeleut maar is zo’n dampende kop niet bepaald aantrekkelijk als het boven de dertig graden is? Maak dan ijsthee! De varianten van Lemon Poppy en Dutch Harvest zijn ook heerlijk om een koude versie mee te maken.

Blijf gehydradeerd met Join the Pipe!

En tot slot: blijf vooral heel veel water drinken. De flessen van Join the Pipe zijn makkelijk te vullen én mee te nemen waardoor je de hele dag gehydrateerd blijft. Ideaal!

Heb jij nog goede tips? Laat het ons weten via Facebook of Instagram.