Douchegel of een biertje? Koop je Vaderdagcadeau lokaal en doe zowel je vader als de ondernemer een plezier!

Douchegels en biertjes. Het zijn graag gegeven cadeaus op Vaderdag. Niet voor niets; ze zijn makkelijk te krijgen en doen het bij de meeste vaders goed. Dit jaar maak je je cadeau extra speciaal, door het lokaal in te slaan. Daarmee doe je niet alleen je vader een plezier, maar ook de lokale ondernemer. Win-win, toch?

De populairste Vaderdagcadeaus, maar dan lokaal

Schoon zonder schade

Een goede zeep doet het altijd goed. Maar wist je dat in veel soorten zeep ingrediënten worden toegevoegd die allerminst goed zijn voor het milieu? De zeepmakers die zijn aangesloten bij Amsterdam Made gooien het over een andere boeg en gebruiken enkel ingrediënten die goed zijn voor jouw huid én het milieu. Wat dacht je van de 3-in-1 shampoo en douchegel van SMPL, Zuip Zeep van de Amsterdamsche Zeepfabriek of Kamillezeep van Zeepziederij aan het IJ?

Bier van hier

De biermakers zijn goed vertegenwoordigd in Amsterdam, dus je hebt ruim keus om de lekkerste voor jouw vader uit te zoeken. Ga jij voor een verfrissend IJwit van Brouwerij ‘t IJ? Een kruidig IPA van Lowlander? Of toch een kloosterbier uit de Bijlmer van Brouwerij Kleiburg?

Brouwerij Kleiburg

Bijenhotel, circulaire trui of slaapzak-op-maat?

Geef je liever een iets minder conventioneel cadeau? Dan hebben de Amsterdamse makers uiteraard genoeg voor je in petto. Zo verras je de natuurliefhebber met een bijenhotel van BeeInc, de modeman met een circulaire trui van Loop.a life en de outdoorvader met een slaapzak-op-maat van Tatteljee.

Het Shoplokaal

Meer inspiratie nodig? Neem eens een kijkje in Het Shoplokaal. Daar staan alle producten van onze makers verzameld. Klik erop, en je bestelt het direct bij de desbetreffende maker.