Deze ingrediënten heb je nodig voor een lekker en lokaal Moederdagontbijt

Het is weer bijna zover. De dag dat alle moeders weer flink vertroeteld mogen worden. Wij zetten alle ingrediënten voor een lekker én lokaal Moederdagontbijt voor je op een rij.

Het oog wil ook wat

Om te beginnen hebben we natuurlijk iets nodig om het Moederdagontbijt op te serveren. Hierbij komt de Damplank goed van pas. Door de drie opstaande randen kan het ontbijt geen kant op en hij fungeert bovendien als cadeau. Maak het ontbijt extra speciaal door een Steam Waverz kaartje met een lieve boodschap op het koffie- of theekopje te leggen. Door de hete stoom gaat het kaartje ‘dansen’.

Verse sapjes en eerlijke koffie

Begin de dag met een shotje! Van GOOD ROOTZ welteverstaan. Dit unieke concentraat bestaat uit zeven krachtige wortelsoorten die de smaakpapillen doen prikkelen. Staan de smaakpapillen aan, dan kun je op de gezonde tour blijven met een vers sapje van Frecious, waar maar liefst 300 gram groenten in geperst is. Drinkt jouw moeder graag koffie of thee bij haar ontbijt? Voor beide hebben we genoeg opties. Zet een dampende kop koffie met de koffiebonen van Gosling of serveer thee van Lemon Poppy, Senza Tea of Dutch Harvest.

Brood en beleg

Een stevig ontbijt heeft een goede basis nodig: brood! De Bakkerszonen bakken de lekkerste. Heb je nog een oud restje liggen? Maak dan het recept voor een taartbroodje van De Tweede Jeugd. Vers brood beleg je met de overheerlijke groentespreads of chocoladepasta’s van Mister Kitchen, fruitige jam van Potverdorie of een van de vele smaken VANMAX pindakaas. Liever iets hartigs? Probeer dan de filet americain of ossenworst van slagerij WOORTS, of een van de romige kazen van De Groene Griffioen of zuivelboerderij Dikhoeve. Heeft moeders liever yoghurt in de ochtend? Serveer die dan met de vegan en plantaardige granola van Holie Foods, lekker met vers fruit.

Kers op de taart

Als kers op de taart kan een kleinigheidje niet ontbreken. Geef je moeder een uniek, gepersonaliseerd cadeau van Cre8. Kies uit een bloemenframe, een unieke hartjes-ketting of een brievenbusbloemenvaas voor als je niet fysiek kunt langskomen. Om jouw moeder in de watten te leggen verras je haar met de zachtste zalfjes van SMPL of Ava Natural Skin Care. Of geef haar een fris luchtje of een geurkaars van Eau d’ Amsterdam . Wijnliefhebbers geef je een koeler van Kywie. Praktisch en het staat ook nog eens heel mooi!

Deel jouw Moederdagontbijt

Met deze ingrediënten heb jij gegarandeerd een geslaagd Moederdagontbijt. Deel jouw ontbijt met een van de genoemde producten op social media, tag ons en wij delen hem!